Naturälskaren

Alla inlägg den 21 mars 2014

Av Layla - 21 mars 2014 09:05

BonjourBonjour! Comment ça va? (Man måste ju variera sina hälsningar så man inte blir långrandig). Jag sitter ännu en gång och väntar på att min lektion ska börja och jag tänkte då, liksom förra gången, att jag skriver något kort till er. Hörde på Rapport igår att Fredik Reinfeldt tyckte att vi i Sverige minskat våra utsläpp.

 (http://www.svt.se/nyheter/val2014/sveriges-utslapp-okar-rejalt-utomlands ) Men Naturvårdsverket har en annan åsikt, ni kan läsa den här på svt. Det är helt sjukt att han säger så. Fattar inte hur han tänker(är ju såklart inte ensam). Miljön är ju det viktigste, Vi lever ju på jorden och vi LÅNAR den ju bara. Vi är inte de mäktigaste på jorden och vi delar den med en massa andra organismer som ska ha lika mycket rätt att leva och bestämma som vi. Vi ÄR de mest faliga djuren på jorden och vi är inte bäst. Långt ifrån, vi har misskött oss rejält och vi måste göra något åt det innan det är för sent. Reinfeldt är människa lika mycket som vi. Han är ett djur(en stridshinst som han sa i ett uttalande en gång. Detta är så himla självklart så man borde inte ens behöva skriva det.(men jag gör det ändå, det skadar inte) Regeringens ikkeagerandeförbättremiljö är däremot skadande. Därför borde han bara hålla tyst! 

Hade en hel drös med andra saker som jag ville skriva om. Men nu har kompisarna kommit och jag är väl fortfarande lite trött. Så ni får det någon annan dag. Men en bild ska ni få i alla fall.  

Så himla sant! 

(Bild från "The rainforest site" på facebook)


Och så en lite gullig bild, bara för att det är fredag. (bilden är från samma sida)

 

Presentation


Hejsan! Klicka här nedan för att läsa mer! Men kort sagt, jag är från Småland och är intresserad av en väldans massa saker, men att spela musik, Fältbiologerna och vänner står högt på listan!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards