Naturälskaren

Alla inlägg den 19 juni 2013

Av Layla - 19 juni 2013 16:01

Hello all my friends! How are you? Skojar! NU är jag i alla fall tillbaka efter ett par intensiva veckor med musikalarbete och föreställningar, sucknatt( som var med de bästa niorna och som var så kul- vi var på big bang i Oskarshamn och var i olika lag och testade på allt som fanns där),sedan var det ju skolavslutning och utdelning av betyg( det var sorgligt att splittras från klassen och alla nior, men jag är jättenöjd med betygen!)

Ja, nu är det jui alla fall sommarlov, det som jag inte ville ha:/ då är det ju ännu närmre till gymnasiet...hmm, vet ju inte vart jag ska gå riktigt, är så osäker. Fast om jag kommer in på mitt första val så tar jag nog det. Denna sommaren kommer nog att bli rätt seg tror jag i alla fall. Nu ska jaginte prata negatiovt mer om sommaren, det finns ju många positiva saker med det. Fältbiologerna, ska till Tyskland, bada, cykla,skogen,fritid och frihet:) I dag ska jag ju till exempel sova över med en grymt bra vän, samma vän som jag fikade med för två veckor sen? eller vad det nu var? Haha i alla fall:) Och igårkörde jag  vattenkrig med några andra vänner och det var också grymt kul! Idag har jag städat i lägenheten som en galning och nu så chillar jag lite här forever alone medans jag väntar på henne:) 

Förresten, vad säger ni om HD:s beslut om Ojnareskogen?! En delseger kan man ju säga! Ska ge er någralänkar för jag hinner inte förklara:) Firade i alla fall HD:s beslut igår, med grillat och sedan glass till efterrätt. Mi ska få era länkar, lite bilder och sen ska jag dra. 


http://www.faltbiologerna.se/pressmeddelanden/kampen-for-nationalpark-ojnareskogen-gar-vidare


http://www.svd.se/nyheter/inrikes/nordkalk-mister-tillstand_8274232.svd


http://www.hogstadomstolen.se/Mer-om-Hogsta-domstolen/Nyheter-fran-Hogsta-domstolen/Hogsta-domstolen-har-idag-fattat-beslut-i-miljomalet-om-en-kalkstenstakt-pa-Gotland/


Sedan ska ni också få en jättebra rap om Onjareskogen;)


http://makten.bandcamp.com/track/gotland-bl-der 



Bilder får ni i ett annat inlägg:)


Ciao! :D

Presentation


Hejsan! Klicka här nedan för att läsa mer! Men kort sagt, jag är från Småland och är intresserad av en väldans massa saker, men att spela musik, Fältbiologerna och vänner står högt på listan!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards